Talviturkki ja karvalakki on nyt sitten heitetty. Vaikka melkein kyllä ajattelin, että ku näin pitkälle kesään on selvitty uimatta, niin pitäiskö olla loppuun asti. En kuitenkaan ollu, koska meillä on ekaa kertaa ikinä oma niemennokka ja oma rantsu ja oma laituri. Joten pakko se oli korkata käyttöön.

1812876.jpg

Niemennokassa ei erikoisempia. Äiti ja isä vei miut sitä yhden yön verran kattomaan. Mökki, jossa ei sitten tarvi tehä muuta kun ehkä vähän maalata, on remontin kourissa ja vesi oli kylmää.

Sieltä miun matka jatku Koon kanssa viikonlopuks yllärisynttäreille toiselle mökille. Pylläri ei onnistu ihan täydellisesti, mutta kesän parhaat bileet ne oli jokatapauksessa. Kiva mökki ihan mielettömällä paikalla, hyvää ruokaa ja juomaa, vähän väliä lämpiävä sauna, kirkas järvi, kivaa seuraa, uusia tuttavuuksia ja pitkästä aikaa Lappiksen kaverit koolla. Tätä mie olin oottanu koko kevään ja kesän. Niin mikäpäs siellä ollessa siis! Ja mikä parasta...Tasan vuoden päästä (siis 08.08.) juhlitaan samalla ja vieläki isommalla porukalla taas, häiden merkeissä!!