Pyörähdettiin siis tosiaan viikonloppuna meillä kotonakotona. Muistuttakaa minuu ens kesänä, etten lupaudu "kävästä leikkaamassa nurmikkoa" jos sitä ei oo kukaan muukaan koko kesänä leikannu. Ja että on tosiaan olemassa toinenki nappi, jota saatetaan tarvita siihen, että saadaa illalla lämmintä vettä!!

1792584.jpg

Harmitti kyllä vähän leikata pois koko pihan kokonen apilaniitty. Vähän villiintyny nurmikko on paljon nätimpi kun hyvin hoidettu=lyhyeks ajettu. Jätettiin nurmikkohommat suosiolla sunnuntaille, koska Koo sai lauantaina jonkun mystisen yökötyspahaolokuumetaudin. Sunnuntaiaamuna sitten sopivasti ravautti vähän vettä, joten pitkä ja märkä nurmikko tukki aika hyvin ruohonleikkuria vähän väliä. Ja voin kertoo, että sen pitkän ja märän irtonurmikon haravointikaan ei ollu ihan kevyimmästä päästä. Nyt on sitten aidan väärällä puolella olevat ojanpientareetki paraatikunnossa kun äiti ja isä kotiutuu perjantaina koko pitkän kesän jälkeen. Huh mikä homma!! Meijän tulevan kodin piha onki sitten kokonaan asvalttia:D

1792588.jpg

Lauantaina ei sen pahaolokuumeen takia ehittykään muuta ku krillata ja saunoa illalla. Ainii ja pestä pyykkiä ainaki 5 koneellista. Isä on viime joulusta asti tehny kylppäriremonttia ja nyt päästiin testaamaan ja ihaileemaan myös uutuuttaan kiiltäviä lauteita. Joulusta kesään on siis oikeesti lähinnä tehty ja ootettu niitä kalusteita, muuten on ollu aikalailla valmista:) Muuten ihan jees, mutta lämmintä vettä ei sitten tullukkaa vaikka oikee namiska oli käännetty oikeeseen asentoon jo monta tuntia aikasemmin. Pikanen soitto poppoille ja selvis, että on tosiaan siis olemassa toinenki namiska, jonka olemassa olosta mie en oo ees koskaan kuullu ja josta äiti unohti mainita! Piti sitten ottaa sen verran kovat löylyt, että tarkeni huuhtoa hiet poies. Mutta löylyt oli kyllä hyvät!

Ruohonleikkuun lomassa tein vielä löydön. Millon lapsuuden kesien mummolan heinämansikat on siirtyny kasvamaan myös meijän pihaan?? Harmi ettei meillä kasva niitä oikeeoppisia heiniä. Jouduin tyytymään kahvikuppiin.

1792593.jpg  

Taustalla muuten näkyy pieni kaistale apilaa jotka jätettiin pupuille mutustettavaks:)