Ensin viime perjantaina käytiin vähän katsastamassa Taiteiden yötä Helsingissä. Tultiin kaupunkiin sopivasti siinä iltatuimaan, joten käytiin vähän pyörähtämässä ja ihmettelemässä menoa. Jota (eli ihmisiä joka paikassa) oliki vähä liikaa, joten ei paljoo jaksettu. Senaatintorilla käytiin kuitenki, kun lopulta sinne päästiin, vähän vilkuilemassa konserttia, mutta miun tasolta näkymät oli pikkiselleen heikot.

1861530.jpg

Ei haisuakaan kuka tuolla lavalla on.

Mutta hauskin oli ehkä talvi keskellä kaupunkia ja kesää.

1861542.jpg

Oikeesti se oli kyl suolaa. Muksut (vähän pienemmät ku noitten jalkojen omistajat) ihan onessaan pyörivät suolassa ja tekivät suolaenkeleitä. Ilman niitä "teos" ei ois ollu ollenkaan niin hauska:D

Eilen sitten pyörähdettiin Joen Yössä Joensuussa. Vikan illan kunniaks lähettii iltakävelylle:) Rytmihäröjä kerettiin hetki torilla nähdä ja sit ootettiin puoltuntia pääesiintyjää (joku 4R:n tyyppi ja joitain muita), jota ei kuitenkaan kuulunu, joten lähettiin poies. Tarkotus oli poiketa matkalla unikaljalle, mutta kun en sitten kukkaroa (ja siellä olevaa ajokorttia siis) ottanu mukaan, niin ei kukaan uskonu, et 18 on ylittyny jo melkolailla reilusti. Joten ei jääny vaihtoehtoja.

Nyt mie rupean pakkaamaan. Pitää taas tehä mahollisimman vaikeesti se meidän muutto. Ensin Koon kamat täältä kesäkodista meille kotiinkotiin, sitten viikon päästä poppoot tulee tärkeitten (kuten ruokapöytä ja telkkari) kanssa Hesaan ja muuttaa miun huoneen sisällön meidän uuteen kotiin hrt. Sitten vähemmän tärkeet kamat tulee uudella reissulla toivottavasti syyskuun aikana. Hankalaa. Mut nyt, 3 tuntia aikaa, joten täytyy alottaa.