Kun kerta viime lauantaina satuin olemaan Helsingissä pistin kellon soimaan järkyttävän aikasin ja suuntasin Hietsun kirpparille. Ihan niin järkyttävän aikasin en siis kuitenkaan päässy liikkeelle ja kun vielä seisoin muitten turistien kans pitkän tovin pysäkki-väliaikaisesti-pois-käytöstä-ratikkapysäkillä ennen kun tajusin kyltin, jonka olin siis lukenu heti kättelyssä, merkityksen, niin luulin olevani jo pahasti myöhässä. Mutta ilmeisesti harmaa taivas ja pienet, ei kylläkään kovin pahasti kastelevat, sadekuurot piti suuret ihmismassat poissa torilta. Kerranki sai kulkee ja katella ihan rauhassa, eikä tarvinnu ryysiä pöydästä pöytään ennen ku muut ehtii viedä miun löydöt.

Mukaan tarttu muutamia paitoja ja toppeja sekä takki. Mutta se kaikkein paras oli kyllä uusi tulokas miun Marskalaukkukokoelmaan:

MEK-MBG22960131_1.JPG

kuva

Melkein uuden veronen ja kuuskertaa halvempi kun Marimekolta iteltään.

Täytyy kattoa josko ens lauantaina jaksais taas herätä ajoissa. Lauantaina meillä on myös meno Koon kummipoitsun "synttäreille". Synttärit kyllä oli jo heinäkuun puolessavälissä, mutta myö hoidetaanki näitä kummin velvollisuuksia (mie siis saan leikkiä, että Väykkis on myös miun kummipoika) enempi tunteella... Voi poika raasua, toinen kummi on välillä vähän saamaton (Koo) ja toinen kummi (Koon veli) asustelee pääasiassa tuolla Aasian suunnalla:)

Meillä on muuten tosi hirveetä vessanpesuainetta. Suihkin sillä tänään vessakylppärin ja koko kämppä haisee vieläki kloorille ja miun kädet ihan siltä ku oisin lillunu uimahallissa koko päivän:/ Josta tulikin mieleeni, et voisin joskus esitellä tän meijän suuren ja mahtavan kesäkodin ihanuuksia! Mut ny lähen ostaa lankaa...innostuin virkkaamaan!