1783697.jpg

Juhannus.

 

Enkä sitten palannu huomenna, enkä ylihuomenna, enkä yliylihuomenna. Enkä kerro nyt kirpparikierroksista, koska en osaa näköjää ite sitten kuitenkaa laittaa kuvia tälle koneelle. Enkä kerro nyt virkkauksistakaan, koska aina innostuksen tullessa on tullu vaikka mitä typeriä esteitä. Joten virkkaus antaa edelleen odottaa itteään. Ja sitten minuu vielä vähän hävettää kun en kerkee/jaksa (en oikein tiiä kumpaa enemmän) tännekkää kirjotella. Kauhee stressi tästä blogista:D

Tähän viikkoon on kuitenki mahtunu paljon kaikkee kivaa hommaa. Oon nähny Kaimulia enemmän kun ehkä koko vuoteen. Oon shoppailllu Kaimulin kans ja käyny terdellä ja kirjastossa ja Kaimulin luona ja viettäny Kaimulin kanssa Gööls nait auttia. Oon käyny Kaimulin kanssa rannalla ja jätskillä ja taas terdellä. Ja tänään on perjantai ja Koon vika työpäivä tältä viikolta. Ihan tylsää kun toinen on vaan joka päivä töissä:) Ja huomenna mennään kottiinkottiin ainaki saunomaan, pyykkäämään, ajamaan nurmikkoa, lukemaan posteja, koeajamaan uudet liukuportaat, pyöriin kylille, soittaan pianoo, krillaamaan, rullaluistelemaan, pyöräilemään, uimaan ja ompelemaan. Ja aikaahan meillä on kokonainen päivä! 

Bättiksestä vielä voisin sen verran sanoa, että kyllähän sen nyt katto kuolematta tylsyyteen, mutta olis miulle riittäny ihan vaikka vaan puoltoistatuntiaki. Olihan siinä kuitenki Heat Ledger! Vaikka ilman niitä sen maskeja oisin kyl nauttinu koko elokuvasta enemmän;) Jep, ei tartte kyllä toista kertaa kattoa. Että niin hyvä.

Elokuu. Kesä alkaa kohta olla ohi:( Loma ei onneks ihan vielä!