Vielä puolituntia viimestä päivää jäljellä. Sain justiinsa melkein pakattua. Tulin tänne matkalaukun, käsilaukun ja läppärilaukun kanssa. Lähden täältä matkalaukun, kahden ison käsilaukun, läppärilaukun, ison paperikassin ja ison "urheilukassin" (jonka ostin tätä varten) kanssa. Yksi "urheilukassillinen" (tyhmä sana, kun en sitä koskaan kuitenkaan käytä urheiluun, mutta se semmonen kassi kuitenki, tiijättehän) vaatteita meni kotiin jo juhannuksena. Toppatakki vie niin hirmusti tilaa. Ilman sitä oisin kyllä saanu tavarat pienempään;)

Tänään tosiaan ei pitäny varsinaisesti shoppailla kun vaan Street Marknadilla. Se osottautu vähän heikoks, joten shoppailut jäi vähiin, hassunhauskaan kunkkumagneettiin, joka onki miun ainut "matkamuistomatkamuisto" täältä. Mutta eipä hätiä kun matkan varrelle sattu myös Jenny Hellströmin putiikki ja 70%n ale. Sieltä miun täyty ostaa IHANA puolipitkä, musta talvitakki. Ennen kyseisessä takissa on roikkunu 3000kr:n (eli reilu 300e) hintalappu, mut nyt se oliki vaan 500kr. Pakkohan se siis oli ostaa.

JennyH_skylt.jpg

kuva

Muuten taas käveltiin, käveltiin, käveltiin ja käytiin Lontoossa syömässä. Sitten silitystä ja lakanan taittelua. Ja pakkaamista.