Toinenkin hellepäivä tuli tilauksesta. Vielä kolmaskin sais tulla vaikka siihen en kyllä usko kovin vakaasti. Helteen lisäks tänään oli myös kiva työpäivä, koko päivä veneellä. Auringon ja ehkä vähän komeitten purjehdusope-, tankkaaja- ja kahvilapoikien lisäks myös maisemat oli aikas kivoja. Paljonpaljon ihania taloja!! Niistä vaan moni jäi kuvaamatta, koska toisella kädellä piti pitää kii Eemelistä ja toisessa kädessä roikku Iida.

Monet taloista sijaitsee ihan rannassa. Ranta vaan sattuu olemaan useemman kymmenen metriä korkea. Mutta kuten kuvasta näkyy (kun kattoo ihan tarkkaan), niin kallion laella sijaitsevista taloista tulee pitkänpitkiä rappusia (ja jossaki jopa hissejä) alas rantaan, jossa nököttää useimmiten iso laituri ja "uimahuone" ihan niinku muumeillaki. No monen kohdalla kyse on paremminki "rantatalosta". Jenkkien "poolhouse" olis varmaan se sopivin sana, mutta mikä se on suomeks kun ne talot on rannassa, eikä uima-altaan reunalla.

1702216.jpg 

1702236.jpg

Myös näihin pieniin uimahuoneisiin ihastuin totaalisesti. Miun täytyy siis saada joku kiva talo "keskustan tuntumasta" sekä kesämökki kalliolle kera oman ihkun uimahuoneen. Nää oli monet tosi veikeitä. Oih!

Bongasin myös kirkon jossa mie haluan mennä naimisiin:

1702253.jpg

Kaikessa koruttomuudessaan vaikuttava. 

Tähän asti miun täällä-menen-naimisiin-kirkko on ollu Itävallassa yhdessä vuoristokylässä. Missään koskaan en oo nähny niin tunnelmallista kirkkoa. Ainut haitta puoli siinä oli niinku häitä, joitten haluun olevan "suuret ja mahtavat", ajatellen se, että vieraita ei mahtuis juurikaan sisälle. Mutta tähän kirkkoon näyttäis mahtuvan... Ainaki jos tiukkaan istuttais. Yks ihana, pieni ja tunnelmallinen kirkko löytyy muuten ihan Suomestaki, Kiimingistä. Oli jänskää seurata vihkimistä etupenkissä, ihan parin metrin päässä ytimestä. Ihan oikeesti ihan kaikkein eniten haluisin naimisiin kuitenki "miun omassa" kirkossa. Se on niin tuttu ja turvallinen.