Haastemies kävi ja jätti jälkeensä pyynnön kurkistaa miun laukkuun. Joten:

1635503.jpg

Elikkäs: Koulukirja, vihko ja sanakirja (kulkee nykysi melkeistä koko aika mukana), pari kartan palasta keskustan alueesta, kukkaro ja puhelimet (arvatkaa kumpi on miun oma:) Toinen on hostäitin vanha ja siltä lainassa paikallista numeroo varten), ea-välineet eli "sidetarpeita" ja särkylääkettä sattuneesta syystä ja tossa mustassa läpyskässä kulkee laastarit (kuoret on alunperin sisältäny kosteuspyyhkeitä, jotka Koo sai Shanghaissa kanttisravintolasta, mut se on enemmän ku kätevä laastareiden säilytyspaikka), no sit niitä Ikean kosteuspyyhkeistä, käsidesi ja rakonestopuikko (onks toi yhdyssana??), bansku oli koulussa eväänä ja vesipullo ja sen alla huivi jos menee tukka huonosti:), 2 kynää on koulussa aina mukana ja kaks muuta on lojunu muuten vaan laukun pohjalla, nenäliinoja ja talouspaperia nektariinin syömistä varten ja vielä roskia (vanha muistilappu, marssin kuoret ja käytetyt leffaliput keväältä). Kuvasta puuttu The Bodyshopin e-vitamiini huulirasva, joka miulla on AINA mukana ja tietty kamera, jota kannan myös mukana aika usein, ehkä useemmin kun otan kuvia... 

Ja kaikki tämä on pakattuna tähän äipän laukkuun:

1635507.jpg

Ei pääse oikein tossa kuvassa oikeuksiinsa, mutta tätä kassia mie rakastan. Toivon, että äiti haluis lahjottaa sen miulle kokonaan. Vaikka aika hyvin oon sitä kyllä saanu lainailla fluit Välillä tavarat muuttaa miun uuteen vihreeseen kesäkassiin. Ja sit taas takas tähän.

Mie haluisin ehkä kurkistaa ainaki Katin, Mellen ja sinun (hehe) ja Bethin laukkuihin jos teitä huvittaa:) Ja saa tietty muutkin napata tän täältä!