Nyt vihdoin, pitkän odotuksen jälkeen, pääsin käymään keskustan Pandurolla. Ja voi hitsi mikä P E T T Y M Y S oli niiden Tildavalikoima:(

En saanu kun "vaan" nämä:)

1462894.jpg

Oisin halunnu esimerkiks ruskeita taustoja ja nauhoja ja vaikka mitä muita leikekuvia, mutta jouduin tyytymään näihin. Tyttöjen lisäks tarjolla oli vaan taloja, joita miulla on kotona jo ihan riittämiin. Taustoja oli nuo vaaleenpunaset ja sit vaan sinisiä, joista en ihan hirveenä välitä. Paitsi nuo "örkit" on kyllä kivoja:) Ne hurmas miut samantien! Leimatki on niitä! Pikkasen kyllä hirvitti kassalla loppusumma, mut aijon mennä ostoksille vielä monesti. Meinasin, et ostan aina vaan jotain pientä, niin se summa ei oo läheskään yhtä iso ku jos ostais kaiken kerralla!! Kankaita oli kans kaikkia ihania ja ne onki ostoslistalla. Samaten ompelurasia ja ehkä jotkut muutki purkit. Ja papereita + nauhoja lisää jos niitä vaan jossain vaiheessa tulee! Nii ja ehkä vähä leimasimiaki ja ja ja...:D Heh, ahneus iskee! Ja oli siellä kyllä kaikkee muutakin kivaa paljon. Voi kun Joulupukki kävis ens jouluna siellä lahjaostoksilla!

Muutenki tää päivä on kyllä ollu kiva...Ei oo tarvinnu vaihtaa vaippoja, syöttää ketään, leikkiä kenenkään kanssa, siivota, nukuttaa ketään, kuunnella itkuja ja kiukkuja tai mittään muutakaan mitä oon tässä viimepäivät tehny läpeensä! Ja ylityökorvauski oli ihan mukava:)