Tännään on ollu mitä mainioin sää. Eilisen riennot vaan vähän vaikuttanu tähän sään naatiskeluun. En saanu itteeni liikkeelle ennenku iltapäivällä. Eilen tosiaan tapasin päivästä pari suomalaista au pairia, joiden kanssa käytiin pyörimässä keskustassa ja Gamla stanissa. Ne pyysi minuu sitten myös mukaan illalla vähän juhlimaan. Ja miehä menin:) Oltiin yhellä au pairilla, jolla on sen perheen talon yhteydessä oma yksiö etkoilla ja sieltä sitten baariin. Baarista tai sen sijainnista ei havaintoa, koska menin vaan muitten perässä, eikä tarvinnu katella ympärilleen:) Ihan hauska paikka, ei mitenkään kovin erikoista. Samoin ihan hauska ilta, mutta ei mitään kovin erikoista. Tietty oli kiva tavata uusia tyyppejä ja toivottavasti saaha niistä myös uusia kavereita!

Mutta tänään on siis ollu täys auringon paahde koko päivän ihan pilvettömältä taivaalta. Kävin Oliverin kanssa vähän kävelyllä kattomassa sitä ihmettä, että kun aurinko vähän lämmittää, niin Ruottalaiset lähtee piknikille ja auringonottoon. Sielä ne makoili pitkin nurmikoita lähes bikineissä ja muuten vähissä vaatteissa. Paras oli ehkä kotimatkalla kun siinä ihan tien vieressä on pientä kalliota ennen ku alkaa meri, niin siinä ykskin setä otti ja heitti vaatteensa pois (alkkareita lukuunottamatta) ja pisti pitkäkseen kalliolle:D Sen takia ne varmaan on loppukesästä niin ruskeita ku ne alottaa tän jo hyvissä ajoin! Ei täällä kyllä miusta oikeesti vielä ihan NIIN lämmin oo... Vaik syötiin myökii jätskiä (mie ja "äippä" kahestaan koko paketti) terassilla ja kohta krillataan!:) Ja minnuu väsyttää!!

Kääks, olin ihan suunnitellu järjestää viientonnin arvonnanki, mut joha se on hurahtanu täyteen... Ehkäpä sitten kymppitonnissa!