Nuksu tosiaan tuli lauantaina miulle hoitoon kun Tilli ja Oona lähti rilluttelemaan. Uhmaikä sillä koiruudella kuulemma taitaa olla, mutta miusta se kyllä vaikutti viisastuneen edellisestä vierailusta. Sillon edellisellä kerralla se ei voinu olla hetkeekää rauhassa kun sen piti koko aika kuunnella millon Tilli ja Oona tulee ja kuikuilla niitä ikkunasta. Nyt se oli ihan rauhassa ja uskalsi ottaa jopa päikkäreitä:)

1350798.jpg

En oo mitään kerrinny tekemään mitä olis pitäny. Jäi sillon kipeenä ollessa vähän rästiin kaikkii hommii ja pitäis opeille lähetellä spostia ja selvittää vähän tätä tilannetta, mut en oo yksinkertasesti kerinny. Sunnuntai meni Jonskin ja Nettiksen (joka oli täällä pitkänpitkästä aikaa käymässä) kans, maanantaina olin Nettiksen ja Hannasan ja voi-vitsi-miten-suloisen-Nunnu-vauvan kans Sellossa. Tiistaina lähin aamujunalla mein möksälle, josta tulin eilen ja sitten heti Koo tuliki tänne. Nyt pitäis lähtee ostaa kengät ja Tildanäyttelyyn. Ja ois kiva pitkästä aikaa vähän jotain tildaillakki!

Nii en oo tätä blogiakaa jaksanu nyt miettiä ja kohennella. Annan tän nyt olla näin, koska harkitsen sitä muuttoa nyt ihan tosissani. Mutta muutolle olis hyvä ajankohta vasta ens kuun vaihde kun sillon tapahtuu muutakin muutosta miun elämisessä. Mutta katsellaan, katsellaan....