Tulipas taukoa...ei kylläkään tarkotuksella, vaan on taas ollu semmosta haipakkaa jotta:) Vaikka perjantaina jo aamupäivästä lähin kottookottoo niin varsinaisesti kottiin pääsin vasta sunnuntaina. Kaimuli oli Marsulla kyläilemässä ja aateltiin perjantaina näyttää sille vähän yöelämää ja näytettiinki. Ja ku en uskaltanu tulla yöllä yksin kotiin (kotiin tulemisessa ei sinänsä oo mittää pelottavaa vaan siinä matkassa...) niin menin sitten mieki sinne. Lauantaina olin kyllä jo tulossa kotiin ja käytiinki miun yökamojen kans täällä pyörähtään, mut tytöt houkutteli miut viel kattoo leffaa ja mässäileen, joten sunnuntaina vasta sitten oikeesti kotiuduin:)

Eilissä aamuna pääsin sitten vihdoin ja viimein hampilääkäriin! Viime keväänä koitin yths:ltä varata tarkastusta, mutta ne vaan sano palaavansa asiaan syksyllä. No niitten syksy vähän venähti ja joulukuun lopussa ne vasta soitti. Reikiä siellä sitten tietty oli vaikka muille jakkaa:/ Paitsi onneks muut paitsi yks oli viisaudenhampaissa niin niitä ei lasketa:) Josta päästäänkin siihen "hauskaan" juttuun, että niitten reikien takia kaikki miun kolme viisaudenhammasta aijotaan nyhtää irti *wääääksss* Tähän asti miulle on aina sanottu, ettei niitä tarttis poistaa koska niistä ei oo mittään haittaa miulle ja oonki ollu vaan tyytyväinen niihin...Mut nyt oikeesti jo pelottaa:(

Nii kävin nyt vasta ekaa kertaa joulun jälkeen kotonakotona, niin laitan nyt kuvia mitä jäi sillon jouluna ottamatta... Seuraavissa postauksissa siis miun tekemiä joululahjoja. Täytyy laittaa niille ihan omat lokerot, että saan ne oikeisiin kategorioihin:)