No vähän jotain uuttaki...tsädäm, vaihdoin pohjan:) Tämä uusi löytyi tuskien taipaleen ja usean luovutuksen jälkeen Sohvapotulta. Annan olla tämän näin nyt ainaki jonkun aikaa ja kokeilen vähän miltä tuntuu... Ei oikeen millään tahtonu löytyä miun simmua miellyttävää pohjaa:( Toki paljon oli hienoja ja vieläki hienompia, mutta ei oikein miulle sopivaa. Kookin jo lupas kokeilla josko se osais tehä miulle ihan uniikin pohjan! Sitä odotellessa...

Oon ihan kokonaan unohtanu kiittää... Tonttuiltiin Minnan kanssa toisillemme ja sainkin oikein kivan paketin, Kiitos siitä! Ja hirmusen kivan ja monipuolisen Lätyn sain Hannelta, Kiitos!!

Unohin eilen kirjotella myöskin miun uuden vuoden lupauksista... Viime vuonna en luvannu mitään, joten nyt ei tartte miettiä miten niiden pitämisessä olisin onnistunu:) Mutta viime vuotta noin muuten oon tässä tämän aamua pohtinu. Tammikuussa olin ekassa työharjottelussa, josta suoraan hyppäsinki koneeseen ja matkasin Koon luo Shanghaihin.

1201116.jpg

Tuntuu ihan hullulta, että siitä on jo melkein täys vuosi!! Melkein samantien Shanghaissa hypättiin taas koneeseen ja matkattiin Thaimaahan.

1201104.jpg

Ja sieltä Australiaan.

1201113.jpg

Ja sieltä taas Thaimaahan ja sit takas kotiin Kiinaan. Maaliskuussa palauduin takas Suomeen yksin:( Alunperin Koon piti kotiutua miun kanssa yhessä, mutta nepä päättikin jäähä sinne vielä toiseks puoleks vuodeks. No mutta, sen ansiosta mie pääsin sinne uudestaan kylään heti kun koulu loppu toukokuussa. Ja samalla käytiin myös Pekingissä.

618595.jpg

Ja taaskin kesäkuussa palasin yksin kotiin. Muutama päivä eteenpäin ja vuorossa oli Tillin ja Oonan häät! Sit oliki jo juhannus, joka avas miun silmiä aikalailla huomaamaan miten huonosti miun lähellä voidaan. Jussin jälkeen oli vuorossa Hannasan häät. Heinäkuun lopussa koitti sitten suuuri päivä ja Koo tuli takasin kotiin ihan kokonaan!! Eli ensimmäiseen reiluun puoleenvuoteen tais mahtua kaikki merkittävimmät asiat. Paitsi oli kesän lopussa alkanu tuutorointi ja uusien kamujen saanti myös aika iso asia. Loppu syksy tais mennä aika pitkälti vaan kouluhommissa; työharjottelua, jne. Vielä kerkes viime vuodelle syntyä Hannasan pikkuinen aarrekkin! Tää joulu oli kyllä loisto päätös tälle vuodelle!! 

Ainii, ne miun lupaukset... Lupaan parhaani mukaan vähentää herkuttelua ja vaaleen pullaleivän syömistä, kartottaa mein roskakatoksesta kierrätysmahdollisuudet ja alkaa (jatkaa pienen tauon jälkeen) kierrättää mahdollisuuksien mukaan, jumppailla vähän enempi...... Näillä mennään:)