Oon täällä melki joka ilta vähän tuskarrellu. Hitaasti ja varmasti (??) eilissä iltana sitten lopulta valmistu Klaara Kattinen.

1237278.jpg

Tykkäilen näistä kavereista ehkens enempi tälleen naturellina...Vaik mietin kyllä jo, että seuraavan tyypin täytyy ehkä saaha jo vaatteetki päälleen.

Tähän asti miun todella käytännöllisenä neulatyynynä on toiminu kaistale kanttinauhaa, mutta kun nyt oon kerta näistä ompeluksista innostunu enempikii, ni tekasin siis myös uuden (tai "uuden ja uuden" ku ei sitä vanhaakaan kerta ollu) neulatyynyn:

1237280.jpg

Hitsi että nuo siivet oli hankala asentaa ennen ompelua oikeelle paikalleen! Ja eihän ne sitten tietty mennykkään ihan niin suoraan ja ihan niin kohalleen ku piti:/

Ny miä rupian pakkaamaan. Nään poppoot huomen aamusta jo hirmu aikasin metriksellä ja sit mennään ensiks Kirppiksen kirppikselle!! Jeeeeee! Oon harkinnu ja suunnitellu sinne menemistä jo pitkänpitkään, mut ku en koskaan saa aamulla itteeni tarpeeks aikasin ylös. Mutta huomenna vihdoin!! Sieltä jatketaan sit muuten vaan kylille. Pitäis löytää joku kolttu parin viikon päästä oleviin häihin. Vähän kivvaa, en ookkaan ennen ollu talvihäissä! Ja sit mie viel lähen niitten kans kottiinkottiinki. Piän pikkusen viikon loman ku ei oo ens viikolla kouluu ku ihan vähä, ni en jaksa jäähä tänne matomaan. Äitillä ku on paljo enempi kaikkii kankaitaki ja paljo parempi kone. Pitäiski muuten joskus esitellä miun hienonhieno perintökalu, mummonmylly, jota ompelukoneeksikin kutsutaan:)