Nyt vasta ehdin raportoimaan:) perjantaisesta kirpparikierroksesta. Lähin siis aamulla keskustaan ihan vaan kirppareitten takia. Mitään älyhyviä kirppiksiä tästä kylästä ei kyllä löydy (en ymmärrä ihmisiä, jotka viittii raahata vuokraamansa kirppispöydän täpötäyteen kaikenmaailman rojua ja suoraan roskiin joutavia vaatteita ja tavaroita ja pyytää niistä vielä hirmusia hintoja!! Ja vielä vähemmän ymmärrän niitä ihmisiä, jotka näitä roinia ostaa (jos semmosia ees on)), mutta jotain tavaraa tarttu silti miunki mukaan.

Täytyy nyt vähän äskeseen paikkailla, että miusta on tosi hieno juttu, että kierrätetään ja uusiokäytetään ja todellaki toisen roska voi olla toisen aarre, mutta ei niistä roskistakaan miun mielestä sais pyytää hirveetä hintaa. Otetaan vaikka esimerkiks Marimekon trikoot. Mie oon niiden suurkuluttaja ja tiiän, että vuoden ahkerassa käytössä paita alkaa jo menettää muotoaan ja parissa vuodessa se on jo aika semmonen lutru. Ja pesukonekkin usein helposti syö reikiä just näihin trikoisiin (ainaki meillä). Sitten kirpparilla pyydetään tämmösestä virttuneesta ja rikkinäisestä paidasta 15 euroa!! IHAN ÄLYTÖNTÄ!! Sit toinen mihin törmää tosi usein on vanhat lasipullot, joista pyydetään 10ntä euroa ja yliki...Siis hohhoijaa:/ Toki ne on vanhoja ja hienoja, muttei siltikään oikeesti kovin arvokasta antiikkia! Kirppikset on tän takia miusta vähän menettäneet ideaansa. Vielä muutamia vuosia sitten kaikki kirppikset oli halpoja ja oikeestaan mitään ei tarvinnu jättää ostamatta hintansa takia... Nyt niin käy ainaki miulla aika usein. Se on harmillista:(

Mutta, kaiken tämän vuodatuksen jälkeen voin kertoa iloisesta yllätyksestä, SPR:n Kontista. Siellä kaikki mitä kattelin oli ainaki miun mielestä tosi halpaa tai ainaki suht halpaa. Ja kun kaikki tuotto menee viel hyväntekeväisyyteen niin ostamisesta saa vaan hyvän mielen...Saan mie kyl muutenki:) Hirmunen määrä siellä oli tavaraa ja vaatteita. Itelle en kyllä mitään vaatteita löytäny, mutta astioita olis ollu kivoja ja verhoja/lakanoita/pöytäliinoja kankaiks ompeluhommiin. Sieltä mukaan tarttu tämmönen lasten essu, josta ajattelin ommella tonttuja (ajatukset jo ens joulussa:D), tms. mutta nyt ku oon sitä pyöritelly käsissäni, ni en oo ollenkaa varma raaskinko leikellä sitä vai pitäiskö se jättää oottamaan pientä käyttäjää..........

1188943.jpg1188948.jpg

Tämmösen hauskan tarjottimen tai lautasen tai mikä oikeesti onkaan löysin sieltä myös:

1188952.jpg

Tuo jää odottamaan ens joulua ja tuikkuja:) Näitten lisäks ostin viel yhden paidan kankaaksi, pari kirjaa ja lehteä. Voin muuten suositella semmosta kirjaa kun Minä, Phoolan Devi. Oon lukenu sen jo joskus aikasemmin kirjastosta, mutta nyt kun se tuolla sattu käteen niin oli pakko ostaa (1,50e) kun se vaan oon niiiiin hyvä ja koskettava kirja!

7489873.jpg?date=12%2F6%2F2006+6%3A27%3A 

Siltä toiselta huonolta kirppikseltä löysin sen-kaikista-ihkuimman-jutskan:

1188958.jpg

Oi kun miulla olis keittiö, jossa olis avohyllyjä, jonne voisin laittaa tämän ja kaikki muut miun tulevat ihunat purnukat!!!

Kirpparikierros päätty linnotukseen ja Tyykiin. Olin siellä joskus aikoinaan töissä pienen hetken ja ihastuin sillon ikihyviks Virkku Koukkuseen. Oon jo pitkään harmitellu kun miulla ei oo ollu ketään kelle oisin voinu ostaa Koukkusen vauvan vaatteita...Mutta nyt miulla on Nunnu ja oon kohta menossa sen luo ensi visiitille, joten sain vihdoin ostaa tämmösen:

1188949.jpg1188950.jpg

TAHTOO näitä lisää!!:)

Muuten täällä vaan podetaan kipeää pakaraa (tuli ihan normi perus kävelemisestä...häh???? No, nii-in!! ????) ja jumittuneita niskoja vaihteeks.