Tää ja eilinen on kyllä ollu melko tuottosia päiviä...

Tiistai meni siis potiessa...olin oikeesti tosi kipee. Ei pystyny tekemään eikä syömään mittään. Yölläki vielä piti nousta ottaan särkylääkettä tosi kummalliseen selkä (ja kun nousi niin myös maha-) kipuun. Koskaan ennen en oo semmosta tuntenu, joten tosi vaikee kuvailla millasta se oli... Aamusta heti Finrexiä ja sit oliki jo parempi olo. Ruoka ei maistunu vielkää, mut muuten aika ok olo. Koko päivä meni sitten siihen.

Keskiviikko oli sitten tietonen valinta, etten lähe sykkiin mihinkään vaan poden edelleen mikäliekääntautia. En tehny siis juuri muuta kun virkkailin. Joka sinänsä oli kyllä hyvä, että orastava joulupaniikki katos  melkeistä (ei nyt sentään ihan) kokonaan. Sain valmiiks äipälle ja ispälle pesukintaat, veljen tyttikselle salomoninsolmukolmiohuivin (onpa vaikee sana:D) (joista kuvat sitten myöhemmin) ja melkein valmiiks Marsun lahjuksen sekä vuorta ja vetskaria vaille valmiiks miun vellosten lahjat, joista en voi puhua enempää...Aika hassua muuten, että tää on eka joulu ikinä kun miun veljet saa miulta ihan tasan samat lahjat!! Enemmän vanhemmalle on aina ollu vaikeempi keksii ku vähemmän vanhemmalle. Meil on vähemmän vanhemman veljen kaa semmonen hauska "suhde", et tietää mitä hauskoja lahjoja toiselle voi ostaa (kuten pimeässä loistava banaanin kuljetuskotelo). Sillä oli joskus pienoisena lapsosena semmonen hauska tapa, että kun se halus varmistaa(?), että se saa KAIKISTA ENITEN lahjoja, niin se paketoi itelleen kaikkia juttuja...yhtenä jouluna se teki kuulemma (siis ennen miun syntymää...tai ehkä ku mie olin tosi pieni...nyt en ihan varmaks voi sanoa) noin 100 pakettia itelleen!! Yhessä paketissa oli liimatuubi ja toisessa paketissa sen korkki:D Ja muuta vastaavaa:D:D Muutamaan vuoteen tästä ei ookkaan "kuittailtu", joten aattelin ,et oiskohan nyt taas hyvä hetki, ku sen vaimoki on ekaa kertaa paikalla:D:D Se vanhempi veli onki sit aina ollu vähä ongelmallisempi...vaikka palautteen perusteella oon kyl onnistunu siinäki aina aika hyvin:) Tänä vuonna apua kysellessä sen tyttis vaan kikatteli, et en oo eka, joka kysyy:D

Tää päivä meniki sit kylillä rilluttelemassa:) Nähtiin Aunua keskustassa (!!!) ja shoppailtii jouluhommia. Nyt on miun osalta ostettavat lahjukset hoidettu. Nyt pitäs sormien hoitaa loput:) OISKO MUUTEN KELLÄÄN HYVÄÄ OHJETTA HUOPASESTA TEHTÄVÄÄN "KISSAPIPOON" eli siihen semmoseen "neliöön" minkä kulmista tulee sitten päähän laittaessa korvat??!! Semmosen oon luvannu tehdä jos vaan löydän ohjeen!! Ohjehan siis itessään on jo päässä, mutta vähän noista silmukkamääristä huopasta käyttäessä oon ulalla...Ja ois tietty kiva toteuttaa Marsun toive! Tännään iltasella en oo kun kerinny alottaa Aunun lahjan (johon se tännään ite valitsi langat). Huomen heti aamusta oon jo lähös kottiinkottiin, joten oon aatellu junamatkalla jatkaa tästä.

Tää jäi nyt ihan kuvattomaks rustaukseks vaikka olin suunnitellu ihan muuta...Meinasin ihan, et näpsään viel kuvat niistä miun aikaan saannoksista, mut Santtu kävi pari tuntia sitten ja haki miun kottiinkottiin menevät kamikset. Miulla oli mukana pieni muuttolasti (josta jo Tilli ja Oona toi osan tänne) ja sit toin viel itekki junassa pienen omaisuuden mukanani, joka nyt siis menee huomenna Santun kyydissä miun kottiinkottiin. Luojan kiitos miun ei tartte niitä kaikkii raahata ite junassa...en ois ehkä kyenny siihen! Mut ku oon menos kottiin takas vasta josku tammikuun puolessa välissä ja nyt on kaikkii lahjoja ja askartelutarvikkeita ja lankoja, yms. mukana ni kai ne kassit painaaki!!

Jeps, tän piti siis olla miun vika kuvallinen postaus, mut ei ollu ja seuraavasta ei tietoa millon se tulee. Oon siis huomen aamusta lähös kottiinkottiin, jossa ei toimi netti sen vertaa, et miun hermot riittäis siel siirtä kuvia, enkä tiiä poppoitten koulun koneista, et saanko sinne siirrettyä miun kameralta kuvia. Voi olla, et meen käymään Jenssissä jossain välissä ja saan kuvat Nettiksen koneelle, joten sillon voi olla, et tulee kuvia, mut en lupaa mitään. Viimeistään sit joulun jälkeen julkasen kaiken mitä oon pukinkonttiin tuskarrellu:)