Kylläpähän taas aika on vaan vierähtäny jonnekki. En oo vielä kerinny tulla ees hehkuttamaan työharjottelun loppua! Eli hehkutan nyt: JES JES JES !!! No täytyy myöntää, että ihan mukava kuukausihan se oli (vaikka onkin ehkä saanu toisenlaisen käsityksen miun avautumisista)...mutta ihan mukavaa, että se on nyt ohi:) Nyt vaan pitäis viellä jaksaa kirjottaa sen portfolio, lukea tenttiin, tehdä kässän rästiin jääneet esseet ja yks oppimispäiväkirja...Ja kaikki tässä viikon aikana!! Voipi olla, että jotain jää kyllä joululomallekki:/

On ollu aikas kiireistä viime päivinä. Pikkujouluiltu on ihan tarpeeks tälle vuodelle. Eka perjantaina istuttiin iltaa mein koulun tyttöjen kans. Hauskat kemut vaan puheenaiheet pyöri melkos pitkälti kuluneessa kuukaudessa. Niitä muitten juttuja kuunnellessa rupes tuntuun, että meillä tais sittenki käydä aika hyvä tuuri kun päästiin tonne päikkäriin missä oltiin. Olin niiin katkipoikki kun sieltä vihdoin 2n maissa kotiuduin. Oisin ollu ihan valmis tulemaan kotiin jo aikasemmin mut ku en tahtonu matkustaa yksin, niin piti oottaa matkaseuraa.

Aamu sitten venähti aika pitkälle. Olin aatellu, et heräisin ajoissa menisin käymään siellä kirppiksellä mistä se Kirppis-ohjelma tulee, mut luovuin suosiolla ajatuksesta. Aamutuimaan siivoilin ja lähin kirjastoon palauttamaan hirveetä kasaa kirjoja, koska tuli spostia, että miun varaama tenttikirja oli saapunu. En ois muuten niitä viel palauttanu, mutta kun nyt kirjastoon piti muutenki mennä, niin samalla siinä sitten... Noh, kirjat palautin, mutta sen tenttikirjan noudon unohdin ihan kokonaa!! Hyvä minä:/ Sit kävin vähä jouluostoksilla, mut en ostanu oikee mitään. Marsu tuli kans ja sitten taas pikkujouluiltiin. Naspin piti tulla kans kylään, mut se rontti otti ja sairastu. Ei olla Naspin kans nähty varmaan pääsiäisen jälkeen, mut taas vaan sopulit meni meijän eelle:( Myöhäseks sitten taas meni. Pikkujoulut on kyllä jännä "vuoden aika" kun se saa ihmiset tekemään ihan hulluja juttuja, kuten menemään baariin ja irrottelemaan koko vuoden edestä. Melkein kävi sääliks niitä lukuisia tätejä ja setiä, joista näki kilometrin päähän, että ne oli ihan väärässä paikassa ja ihan liian humalassa ja ihan liian ilman niitä arjen estoja. Bussilta kotiin kipasu oli kyllä jännä tilanne...lunta sato ihan hitsisti, oli ihan hiljasta eikä ketään näkyny missään. Sain kulkee pitkät pätkät koskematonta hankee. Enkä oo koskaan nähny tätä sitiä niin hiljasena ja rauhallisena! Se oli kyllä mukavaa vaihtelua siihen normaaliin dokujen örvellykseen!! Tätä lisää!!

Tänä aamuna heräsin "vihasena, kun naapurin kakarat viskoo lumipalloja ikkunaan". Nousin ja vetäsin verhot ikkunasta valmiina avaamaan ikkunan ja huutamaan jotaki niille pennuille...mutta taaskaan ei näkyny yhtään ketään missään! Tajusin, että se on ihan ite tuo räystäs, jolta lunta tippuu ikkunalaudalle:D Pakkanen on siis kadonnu ja tilalle tullu vesisade:(:(:(pöh Tälle päivälle on varattu äipän ja ispän vierailu ja pesualtaan hankinta retki Ikeaan. No, en mie nyt oikeesti olis niille lapsille mittään huutanu...mulkassu vaan pahalla silmällä:D

Piti laittaa kuva miun järkyttävän pitkästä Ennen Joulua-listasta, mut en millään jaksa kaivella kameraa ja johtoa esille. Mutta voin kertoo, että tehtävää riittää kyllä ihan mukavasti. Pikkuhiljaa pitäis vaan ruveta saamaan jotain valmiikskin!!