Itsenäisyyspäivä alko meillä retkellä Naisten Joulumessuille Wanhaan satamaan. Sää oli kaikkee muuta ku joulunen, mutta ite paikan päällä pääsi kyllä tunnelmaan. Tein kaks aivan ihanaa hankintaa äitin puolesta, joista voi puhua vasta joulun jälkeen...mutta ihan hyshys, niin voin kertoa, että vinkki niihin löytyy edellisten messujen hankinnoista:) Mitään muuta en sit ostanukkaa...paitsi joulusaippuan, joka seki menee pakettiin työnalla olevien pesulappujen kanssa. Vaikka kaikkee hirmusen ihunaa siellä kyllä oli ja olisin halunnu vaikkens mitä! Ihastuin näihin Onnela designin pussukoihin:

rodea-kangaskukkaro

T A H TO O ! ! !

Uusi tuttavuus oli myöskin Nastapimu, jonka pussukoita kans tää tahtois!

pussukat.jpg

Täytyy joskus poiketa kun se näyttää olevan melkein miun kotiseuduilla!

Puludesignin tuotteisiin ihastuin kans ja sain niiltä semmosen lappusenki, että niiden uusi liike on Punavuoressa, täytyy lähtee käymään! Samassa lapussa on myös nettiosote, mutta tää miun kone sanoo, ettei semmosta sivua ookkaan. Kuvia tulee sitten joskus jos nettisivut rupiaa pelittämään:)

Muuten kuuluu vaan Koon koiven potemista. Joku tyhmä vastapuolelainen murjo sitä sählypelissä ja nyt se on sit niin pahana, et ens viikolla mennään magneettikuvaukseen ja sit tarpeen vaatiessa leikkaukseen:( Hankaloittaa kyllä huomattavasti normaalia elämää jos jalkaa ei saa ollenkaan suoraksi:/ Lisäks kuuluu Nuksua. Se tuli äsken kylään ja jäi hoitoon ku Tilli ja Oona lähti juhlimaan. Raasulla taitaa olla vähä tylsää ku ei ne tuonu sille mitään leluja mukana ja täältä löyty vaan sen jo pentuna hylkäämä "lelu" eli joku semmonen muovikipponen. Ja nyt seki meni ihan mäsäks ku on näköjää noissa leuoissa vähän voima kasvanu:)

Ainii ja JOULULOMAN alkuki siirty tiistaille ku joku tyhmä oli menny ja siirtäny maanantain tunnin tiistaille:/MUR