Joulu siis oli ja meni jo:( Joulu loppu ku seinään perjantaina ku tulin tänne Koolle. Tääl ei nimittäin oo pätkääkään lunta eikä ees jouluvaloja:( Mut toin kyl mukanani muutaman siivun kinkkua ja ässiä...mut eipä nekää paljoo auta. Tahtoo KUUSEN!! Meillä oli muuten hauska kuusi kotonakotona. Saatiin se naapurin mummolta, joka varta vasten halus sen meille lahjottaa pihaltaan. Oksat oli kyllä paksut ja pituutta riitti, mutta suora se ei ollu muualta ku latvasta:D Vähän joka suunnasta näytti, että se on kaatumaisillaan justiinsa... Eikä niitä oksiakaan nyt ihan joka puolella tasasesti ollu:)

 1171715.jpg

Meillä on tossa melkein "kuusen alla" semmonen vanha puusohva, jolla mie tykkäsin aina pienenä jouluisin nukkua kuusen tuoksussa. Makoilin siinä nytki lukemassa ja tältä näytti:

1171712.jpg

Mitään vuosittaista teemaa meijän kuusessa ei koskaan oo, koska on niin paljon vanhoja rakkaita ja sekalaisia koristeita, jotka sinne täytyy aina saada. Viime vuosina tosin mein kuusi on vähän kansainvälistyny... Nyt siellä nimittäin killuu myös yks Kiinalainen ja yks Arubalainen koriste:)

Joulu meni siis kokonaisuudessaan oikein kivasti! Hirmusta hässäkkää kyllä oli alkuun ja mieki pääsin rauhottuun ekan kerran vasta saunassa. Edellisenä yönä leivoin ja paistoin viel ässiä, ku huomattii yhtäkkii, et ne oli kokonaa unohtunu. Aattoaamu valmisteltiin ruokia ja siivoiltiin joulurauhan julistukseen asti. Puuron jälkeen ekat meni saunaan (kylppäriremppa valmistu siihen pisteeseen, että saunaan päästiin!!) ja mie alotin paketoimaan. Ja sitten paketoinki siihen asti, että menin vikana saunaan. Sillon vasta oli kaikki hommat hoidettu. Muuten aatto meni vanhan kaavan mukaan. Ja pukkiki kävi...kylläkin vaan kellarin ovella (höppänä erehty meijän ulko-ovesta:)) ja toi ihan älyttömän määrän paketteja!

1171704.jpg

Kuva ei kerro ihan koko totuutta, mutta ei oo kyl meijän talossa ollu tämmöstä määrää paketteja sitten sen kun mie ja miun veljet ollaan kasvettu isoiks! Ja ku aina tähänki asti meillä on ollu paljon paketteja, mut nyt niitä oli PALJON!! Mut eipä se mitiä:) Hyviä lahjuksia sieltä tuli. Miulla ei oo nyt niistä kuvia, mut mie sain mm. dvd-soittimen, maton, kivituikkuja, astioita, mäykyn, yökkärin, villikset, pari kirjaa, meikkipussin ja paljon muutaki, mut en saa niitä nyt päähäni.

Itekkin tottakai väsäilin kaikenlaista ja lahjoin kaikkia. Niistä en kaikista tiettykää muistanu ottaa kuvia, mut niistä mitä muistin tulee seuraavissa postauksissa, että saan ne oikeitten kategorioitten alle!

Nyt pitäis ruveta orientoitumaan uuteen vuoteen. Kaikki mein kamut hylkäs meijät, ni ollaan Koon kans ihan vaan kaksistaan kotosalla... Missä ei kyllä sinänsä oo mitään vikaa:)

Ainii, loppuun vielä tämän vuoden JouluNukat:

1171685.jpg

1171682.jpg

Nukan ensimmäinen kinkkuannos:)