Väsymys jatkuu edelleen. Eka viikko töitä takana, kolme edessä... Hirveenä en muuta ookkaan ehtiny tekemään. Nyt pitäis pakertaa kässän työt valmiiks ja palauttaa keskiviikkona opskalle. Niinku kirjottaa myös joku typerä pohdinta niitten töiden tekemisestä ja jostain mitä olis niinku oivaltanu niitä tehdessä tai jotain, ääähhhh. Niistä kuvaa ensi viikolla kuhan saan valmiiks.

Alotin taas uuden salomoninsolmuhuivinki... Pitäis vissiin jotain entisiä tehdä seuraavaks valmiiks ennen ku alotan enää uuttaa:) Joulu lähestyy uhkaavasti ja alan jo panikoida ajan loppumisesta:D Ei vaa, nyt ainaki näyttää, että hommat on aika hyvällä mallilla vakkei viellä ookkaan mitään täysin valmista. Vielä kun joku päivä saisin ajoiks kaivettua ompelukoneen esille ja surauteltua sillä kaiken tarvittavan yhellä kertaa. Sitä ei kyllä varmaankaan tapahdu ihan heti... Haaveilen "ideahuoneesta", jossa kone nököittäis aina valmiina pöydällä eikä olis ku mennä ja ommella. Kaikki muutki käsityö- ja askartelukamat olis ihana saada johonin helposti käyttöön otettavaan-paikkaan. Nyt on aina hirvee rupeama edes alottaa tekemään mitään:(

Ainii, sain tänään kutsun yhteen ihanaan juttuun...nimittäin Hannasan ja masuasukin juhliin! Aattelin väsätä vauvelille unisiepparin. Vielä pitäis sille sen äipälle keksiä jotaki...hmmm...ideoita?

Tänään sato lunta, vähänkö kivaa!! Nyt torttujen leivontaan:) 

ikkuna.gif