Nyt ensi alkuun...Satumainen talvi ja Tildas julehus tuli jo joku viikko sitten. Voi hitsi miten ihania kirjoja!! Julehusin oon nyt kuitenki pitkinhampain päättäny pistää menemään takasin. Vaikka sitä on ihana jo vaan selailla ja katellakki, niin haluisin saada siitä vielä enemmän irti...ja ruotsin kielellä se ei valitettavasti onnistu:( Mutta jään oottamaan, että joku päivä (ennen ens joulua) se vielä suomennetaan tai englannitetaan ja sitten hankin sen uudestaan!! Tätä päätöstä helpotti vähän yksi messuhankinta...

Eilinen iltapäivä meni siiskin Kädentaito 2007-messuilla. Voi mitä kaikkee ihanaa siellä olikaa! Mutta ihan ykkönen oli tämä kirja:

1082484.jpg

Oon nyt sitä tässä selaillu ees ja taas ja ihan hirmusti syyhyttäis mennä kangaskaupan kautta ompelemaan... Mutta siihen ei kyllä oo ihan heti tilaisuutta:(pöh

Sit oli tietty pakko ostaa myös vähän "valmista" Tildaa:

1082485.jpg

Vanhojen tuttujen lisäks törmäsin myös yhteen ihan lupaavalta vaikuttavaan uutuuteen:

1082486.jpg

Vielä en tilausta tehny vaan ostin vaan ensimmäisen irtonumeron.

Tästä ihanuudesta en viellä tiiä pidänkö sen itelläni vai meneekö se mahdollisesti joululahjaksi jollekki:

1082482.jpg

1082483.jpg

Näiden myyjä(ja tekijä?)täti kyllä kerto, että tulee myös Naisten Joulumessuille, joten jos kassi jää omaan käyttöön, niin käyn ostamassa näitä viellä muutaman lisää:)

Messukeskuksessa oli samalla myös Elma-messut ja kävin kattomassa siellä elukoita. Aika paljonhan siellä niitä oli, mutta mie tykkäsin eniten näistä vauvoista:

1082487.jpg

1082488.jpg

Nuo nasut varsinki oli ihan hirmusen hellyttäviä. Ne oli kuulemma koko aamun siellä temmeltäny, mutta nyt ne vaan nukkuutuhisivat. Tahtoo tommosen kotiin!!:)