Siivoilin tossa äsken lankalaatikkoa ja vähän muitaki laatikoita kyllä ja käsiin alko tupsahdella vähä joka paikasta nyssäköitä, joissa oli lankoja ja keskeneräsiä tekeleitä. Leväytin ne sitten lattialla ja näpsäsin kuvan:

1063427.jpg

d045.gif Oonkohan mie jotenki vähä kärsimätön?? Pitäis varmaan joskus tehdä jotaki valmiikskin asti ennen ku alottelen innostuksissani uutta! Mutta kun päättely ja kokoon kasailu on vaan niin tylsää, että ei mittään järkeä!g075.gif Tulossa on siis kasseja, aminekoja, patalappu, pesulappuja, joulukortteja (jotka oottaa kyllä vaan tärkkiä), pari salomoninsolmuhuivia (jotka on kesken vaan siks, että en töitten takii oo ehtiny niitä jatkamaan vaikka huvitus olis kyllä suuri!) ja muutama muu juttu, joista en voi viellä ääneen puhella, ku ne menee joululahjaks ja asianomaiset voi käydä täällä kattelemassa (mut ei ne kuitenkaa tosta kuvasta ymmärrä mitä tuleman pitää). Niin ja tuo unisiepparin raato valmistuu huomenna koska lauantaina vien sen lahjaksi Nunnulle!

Muuten ei muuta kun töitä, töitä ja joululoman odotusta. Vielä 25 päivää! Sitä kyllä onneks tauottaa vähän kaikki kivat jutut. Välietappeina on ensikskin Kädentaito 2007-messut ja samalla viikonlopulla olis myös Tanrin tuparit ja niitten pikkujoulut. Täytyy vielä vähän arpoa mitä teen. Sit on myös tuutoroinnin lopetus-glögsyt ja vielä Naisten Joulumessutki. Ja toki se tämän vuoden vika tenttiki on siellä viellä:/

Kääks, taas mie tein sen...jotaki tapahtu ja naps vaan, kaikki hävisa030.gifEdellä tiivistelmä siitä.