Sain spostissa sukupuolitestin, joka paljasti, että mie oon 58% nainen ja 42% mies. Jotenki näin mie vähän olisin aavistellukki:)

Ja toisenki hauskan testin bongasin tänään Minnan blogsusta, nimittäin Nalle Puh-testin. Suuren suurena Puhifanina miun täyty se heti tietty tehä:) Ja se kerto, et mie miussa on eniten ite Puhia!! nalle_puh.jpg

"Olet kuin Nalle Puh, siitä ei ole epäilystä.

Olet seurallinen ja viihdyt ystävien ja perheen kanssa. Olet utelias ja haluat tutkia kaikkea mahdollista, vaikka taidot eivät siihen riitäkään. Tärkein on kuitenkin huolehtia siitä, että ystävilläsi on kaikki hyvin, Ja senhän sinä osaat."

Pakko myöntää, et kyllähän tuo pitää paikkaansa:) Tota kuvaa ettiessä tuli mieleen, et myöhän käytiin Koon kans yks kesä Nalle Puhin 80 v-juhlanäyttelyssä. Sit rupesin ettii niitä kuvia, niin PANIIKKI, eihän niitä löytynykkää mistää; ei koneelta eikä mistään miun kameran neljästä muistikortista!:( Toivottavasti ne on poltettuna cd:llä, joka on tällä hetkellä kotonakotona. Tulee kyllä suru jos ne ei oo siinä levyllä ja ne on kadonnu ihan kokonaa:( Hei, miehän voisin joskus esitellä kaikki miun Puhikamat:D Niitä on nimittäin paljo, ku jostain syystä yhteen aikaan kaikki anto niitä miulle aina lahjaks... Kaikista paras on kuitenki Puhileivänpaahdin, jonka mie saan kohta kotiin ja käyttöön ku se on ollu jo aika pitkään ensi poppoilla ja sit Koolla hoidossa!!