JOULU nimittäinkii!! Löysin tämmöseen ihanaan Joulublogsuun ja tuli niin mahoton Joulufiilis! Ja varsinki siitä uutisesta, että The Joulukalenteri  tulee taas vihdoin tänä Jouluna, oon ihan hirmuhirmu häpi!!k045.gifOon joka vuos oottanu ja toivonu, että se tulis...mutta nyt lopultakin se on taas täällä!!

Miulla on älytön lista kaikkii lahjusideoita vaan aikaa ei viel taho löytyy niitten toteuttamiseen. Alkaa loppuu aika kesken, enää 71 päivää:) Onneks on melkos pitkä Joululoma ja tiettyhän pitää pitää kii siitäkin perinteestä, että viimosia lahjoja väsätään aattoaamua ja edellistä yötä myöten:D Meijän aatto menee muutenki aika perinteillä...melkein kellon tarkkuudella:) Mut sen jätän toiseen fiilistelyyn...

Näihin mein Jouluperinteisiin kuuluu myös pakettien etukäteen tsekkailu:D No ei se oikeestaan enää oo ihan samanlaista kun pienenä, ku paketteja piti ensi ettiä pitkin taloa ja sit salaa hipsii lukee kortteja mikä paketti on kellekki. Mut myö ei sentään koskaan kurkittu niihin, niinku jotku muut on kertonu:) Nykysin kun siis jokanen tietää missä ne on ja käy vilkuilemassa niitä sillon ohimennen ku vie omia pakettejaan satsiin. Mut siitä mie kyl pidän kiinni, että paketit on "piilotettuna" kellariin! Viime Jouluna äippä jo meinas, et paketit ois valmiina yläkerrassa, mut mie kiikutin ne paikalleen kellariin, josta ne sit vasta aattona haettiin:D Ja viime Joulu oli kyl siinäki mielessä vähä "erikoinen", etten mie saanu kaikista eniten lahjoja:) Tai voi olla, et niitä oli vähä enempi ku muilla, mut ei niin reilusti enemmän ku aina ennen...hihiii:) Mut oli siihen syyki...nimittäin semmonen pikkuinen etukäteislahjoitus, jonka ansiosta mie pääsin moikkaan Koota Shanghaihin!

Nii ja  täältä mie sain hienon tonttunimen: Marme Laadidaadi. Ihan loistava:D:D

Ja loppuun viel JouluNuksu ihanainen

626679.jpg