Palasin taas eilen illalla tähän ihanaan soluelämään. Ensikskin kukaan ei ollu miun poissa ollessa käyny hakemassa postia vaan laatikossa oli koko viikon postit. Tää on miusta kyllä vähän huvittavan uskomatonta...miten joku voi olla kotona viikon eikä käy kertakaan kattomassa postia?? Sisälle tullessa näytti vielä ihan hyvältä...mutta mutta...Keittiön pöydät oli täynä roskia ja muuta rojua. En voi ymmärtää MIKSI ihmeessä niitä roskia ei voi laittaa suoraan roskikseen vaan ne täytyy jättää siihen roskiksen yläpuolelle tiskipöydälle. Ja yks minkä vois myös tehä olis hellan pyyhkäseminen ruuan laiton jälkeen jos tarve vaatii. Nyt meijän hella ja viereinen seinä on kauniin oranssipilkullinen kun joku on vähän kokkaillu. Jääkaapista vois myös heitellä pois esim. vanhaks menneita maitoja vaikkei ne nyt just sattus olemaan iteltä jääneitä! Seki olis tosi kivaa, että lasipurkit, joissa on ollu jotain tomaattikastiketta, tms.  pesis vaikka seuraavan tiskin mukana, eikä jättäis siihen lavuaarin reunalle moneks viikkoa. Nii joo ja tyhjien lasipulloista ei päästä eroon pistämällä ne roskikseen!! Vaikka kivempi tietty sielläki ku pöydällä, niinku ne pari viinipulloa, jotka siinä ollu nyt jo useempia viikkoja. Ja vielä kivempaa olis, että jos käyttää miun tavaroita, mikä on ihan ok, palauttais ne puhtaina paikalleen!! Ja jos käyttää miun ostamaa talouspaperia niin vois ite ostaa sitä sitten seuraavaks. Myöski vessapaperia vois jokanen ostaa vuorollaan niinku on sovittu. Ja ne vessapaperin hylsyt vois tuoda sieltä vessan lattialta vaikka ihan samantien roskiin. Mie en myöskään tykkää, että miun hammastahnaa, vanulappuja ja saippuaa käytetää kun siitä ei oo mittään sovittu. Ihan ok, että käytettäis yhessä, mut jokaisen kyl pitäis sit vuorollaan sovitusti ostaa niitä myös. Josta päästäänkin miun käsisaippuan suurkuluttajaan...kämppiksen "meksikolaiseen kaveriin joka tulee meille vaan syyskuuks", joka on asunu meillä nyt sen syyskuun ja tämän kuunki kokonaan. Saapa nähä miten pitkä on niitten "syyskuu". Ja tämä "kaveri" osottautu muuten poikaystäväks...josta ei kyllä sinänsä oo haittaa, mutta en mie ainakaa voi täällä kuljeksia ihan niin vapaasti esim. suihkun jälkeen ku on koko aika vieras mies talossa... Että tämmöstä meillä. Nääkään ei mitkään ees ärsyttäis jos näitä tapahtuis sillon tällön ja yksitellen. Yhdessä samaan aikaan ne saa miulle ISON ÄRSYTYKSEN!!!!!!!

Noniin, nyt ku on vuodatettu voin mennä asiaan:) Tässä niitä kuvia sieltä kottookottoo. Ihan piti kuva ottaa kun meijän kuistin "puskat", jotka kukkii toukokuussa, kestää vihreenä kesän ja alkaa elokuussa ruskettua ja kuivua näytti tältä...ja herrajesta, se kukkiki uudestaan!!

1022226.jpg1022228.jpg

Mut kukkiha meillä viellä pelargoniatki oikein komeesti

1022242.jpg

:D No ei vaa. Meillä ku ei oo ketään kesäsin kotosalla hoitamassa kukkia, niin sen ainaisin taistelun, että ne selviää koko kesän hengissä, jälkeen äiti päätti vihdoin tänä kesänä pistää vaan ikikukkia ikkunoille. Rupes näyttään jo vähä hassulta ku pakkasessa meijän kukat vaan kukkii:) Tuossa ne oottaa talveks muuttoa kellariin.

Sit mie kävin sielä Joensuussaki. Siellä on hirmusti muuttunu näkymät siitä kun mie siellä asuin. On tullu kokonaan ihan uusia taloja. Mutta ihanaa, että ne on ymmärtäny säilyttää yhen vanhan pikku talon...ja se näytti aika hauskalta siellä kaikkien ostareiden keskellä:

1022247.jpg

Tulee ihan mieleen joku leffa jostain pienestä kirjakaupasta tai vaikka lankapuodista, joka jää isojen massakauppakeskusten keskelle:) Piristi miun päivää kun tuo talo löyty vielä vanhalta paikaltaan!