Lupasin kirjotella sitten kun olis asiaa...No, ei oo asiaa, mutta kirjotan silti. Parin tunnin päästä on tentti ja tää viikko on menny siihen vaan lukiessa. Poppoot tuli eilen tänne oppilaittensa kanssa, kun menevät tännään Habitare-messuille (mieki pääsen sinne sunnuntaina!!jes) ja olivat yötä täällä miulla. Siis äiti ja isä oli, ei ne oppilaat. Käytiin eilen niitten kans Ikealla ja sain vihdoin ja viimein sen kauan himoitsemani ja joka ikean reissulla ihailemani ja silittelemäni ah-niin-rakkaaseen-ektorppiini kuuluvan rahin. Äiti kyllä yllätti ihan täysin, kun se yhtäkkiä vaan päätti, että nyt ostetaan Nomppikselle SE rahi:) Lupauduin kyllä sitten seuraavalla kotikotireissulla erinäisiin hommiin.

Tästä miun huoneen ikkunasta näkyy suoraan tonne meijän pihan leikkikselle. Ihan kun istuskelis orava tommosen kiipeilyjutun päällä. Yhtähyvin se voi kyl olla vaa iso kivi tai paperipussi. Tai koska tuulee, niin paperipussi jossa on sisällä kivi. mut tuolla kauempana loikkii ainaki orava. Noita veijareita on kyl hauska seurailla. Hei, nyt tuo kivi liikahti, joten seki on siis orava!! Mie kyllä tykkään oravista! Ja kyl pupuistaki. Täällä lähistöllä asusteleeki myös pupuja ja neki käy aina välillä moikkaamassa. Tästä näkyy myös tosi iso ja hieno vaahtera. Se on niiiiin nätti ku se tosta vähä viellä kellistyy ja oranssistuu ja punertuu! Harmi vaan, et sitten ne lehdet tippuuki tosi äkkii:( Onneks miun ikkunan on talon tälle puolen. Toisella puolella nimittäin näkyy vaan ankeita rakennuksia ja teitä. Mutta tahtois vielä pikkasen enemmän luontoa lähelle kun mitä tuo mein takapiha!!

Jes, nyt tenttiin ja sit taas vaihteeks Koolandiaan. Siellä on Syksyn avajaiset ja kaikki-ovat-palanneet-vaihdosta-ja-on-jälleen-paikalla-pileet. Tosi kivaa nähdä kaikkia!:)