HEI, sinä talomme todella kova ääninen seksin harrastaja!

Mukavaa, että saat tyydytettyä tarpeesi päivittäin, toki parhaimpina päivinä useaankin kertaan. Mukavaa, että haluat jakaa sen myös meidän muiden kanssa. Minä kuitenkin henkilökohtaisesti heräisin aamuisin mieluummin oman herätyskelloni sointiin ja vastaavasti illalla nukahtaisin mieluummin ilman eläimellistä huutoasi. Valveilla ollessani katsoisin esimerkiksi televisiota mieluummin ilman luotasi raikuvaa taustaääntä. Myöskin tenttiin luku onnistuisi huomattavasti helpommin ilman rytmikästä rakkauden ääntäsi. Kuulemani perusteella en voi kuin sääliä mahdollisia kämppiksiäsi. En kadehdi myöskään todennäköisesti kovaa vauhtia kuuroutuvaa kumppaniasi. Luulen, että puhun nyt monen muunkin talon asukkaan puolesta; me emme välitä kanssaelää kliimaksejasi!! Olisi ystävällistä huomioida, että tämän talon seinät on tehty melko heikosti ääntä eristävästä materiaalista. Muista minut harrastaessasi seuraavan kerran kyseistä toimintaa!

Ystävällisin terveisin: Naapurisi

PS: Olisin toimittanut tämän henkilökohtaisesti suoraan sinulle, mutta en vielä ole ääntä seuraamalla pystynyt paikantamaan sinua täydellä varmuudella.

samaa mieltä!                                                                         veit sanat suustani!             

              minäkin!!                               kiitos!!

 

Tekis mieli viedä tämmönen kirje rappukäytävän ilmotustaululle!! Ja pistää tohon alle toisenlaisilla käsialoilla niinku olevinaan muiltaki kommentteja:D MENEE HERMOT!!!!!!!:/