Koska täällä kaikesta päätellen aina sillon tällön joku käy kattomassa, niin pahoittelen omaa saamattomuuttani niin tässä bloggailussa kun kaikessa muussaki. Ei oo saanu Nomppis nyt oikeen mitään aikaseks. Oon jotenki jumissa:( No vähän jotain pieniä salaisuuksia oon virkkaillu, mutta eipä niistäkään voi vielä sen enempi kirjotella. Koitetaan parantaa:)

Mutta niin, nyt on sitten Nomppiski päivitetty taas digiaikaan. 835842.jpg

Käytiin eilen Koon, Tillin ja Oonan kans shoppailee ja mie sain nyt uuden (ja toimivan) poksin. Tai voiko sitä nyt saamiseks sanoo kun ne kuitenki vei samalla kaikki miun rahat:/ Tilli ja Oona osti kans poksin (paljonpaljon kalliimman ja hienomman ku mie) ja Kooki sai kahvinkeittimen:D Samalla reissulla käytiin pyörähtää Tillin ja Oonan raksalla ja selvittelemässä kadonneiden kaakeleiden arvotusta. Ne muuttaa siis kuun lopussa upouuten kotoseen. Siellä näytti kaikki niin uudelta ja ihanalta vaikkei viel valmista ollukkaa! Kylppärin seinässä on mm. kaks aukkoa, koska kaakelilastista puuttu kaks kaakelia, jotka on tietojen mukaan tullu jo melki pari viikkoa sitten, mutta nyt kun niitä mentiin kyselemään, niin niitä ei löytynykkää mistää:( Oon kyllä vähä kade niille!! Mieki tahtoisin muuttaa!! Tai ees maalata seiniä ja ripustaa seinille jotaki, tms!! Miun pitäis tulla sillon muuttopäivänä Nuksun vahdiksi kun se kuulemma innostuu aina vähän liikaa noista muuttohommista. Kuulostaa ihan kivalta muuttohommalta:) Nuksu-raasu oli muuten tossa vähä aika sitten vähä pipi. Se oli mein poppoilla hoidossa ku ne oli huomannu ettei se oikeen astunu toisella takajalalla ja lopulta se kulki kokonaa kolmella jalalla. Joka ei kyllä näyttäny menoa hidastavan millään tavalla. Hyvä tietää, että jos pahasti joskus käy niin se pärjää hyvin kolmellaki koivella:D Ei se sit ollu onneks kai kun venähtäny, koska se korjaantu ittellään. Eläinlääkäri arveli, että se ois voinu johtuu selänki venäyttämisestä...eipähän sitä tiedä. On se sen verran höpelö, että mie uskon, että näitä tullee tapahtumaan vielä monta:)

Jeps. Eipähän tänne ihmeempiä. Alkuviikosta pitäs mennä kotosalla käymään tuutorihommissa, mut enköhän taas loppuviikosta palaile Koolle. Katsellaan ja palaillaan.