Noniin, kai se nyt tässä vaiheessa on miunkin aika vähän kertoa itestäni. Elikkä monesta blogista bongaamani "7 faktaa minusta"...ja tässä miun faktat:)

1. Oon vähän niinku kaksikielinen...harmi vaan, että ne molemmat kielet on suomea. Eli vaikka oon asunu elämäni ekat 22 vuotta alueilla, joissa "valtaväestön kielenä" on ollu mie-sie-murre, niin kotona meillä on aina puhuttu mä-säätä. Tästä johtuen mein perheen ja kaikkien, jotka puhuu mä-sä kanssa puhun mieki mä-sä ja kavereitten ja muitten, jotka puhuu mie-sie kanssa puhun mieki mie-sie. Ja että menis vielä vaikeemmaks, niin äitin sukujuurien takia meillä on käytössä vielä joitaki pohjalaasia sanoja, joitten pitkään luulin olevan yleisesti käytössä olevia ennen ku kaverit rupes kyselemään muutamia vuosia sitten, että mitäs ne oikeestaan tarkottaa:)

2. Vaikka tää suomen kieli taittuu niin hyvin, niin muissa kielissä oon aika onneton:( Enkulla pärjään kun on pakko, mutta ruotsin pakollista kurssia ootan kauhulla. Lisäks oon lukenu 5 vuotta saksaa, jolla osaan just ja just esitellä itteni. Myös italiaks osaan esitellä itteni ja numerot 1stä 10een. Ainii ja kiinaks osaan sanoo Moi ja Kiitos! 

3. Miun haaveena oliski lähtee Ruotsiin ja vaik Britteihin vaihtoon/töihin, että oppisin ne kielet siinä samalla "vaivatta".

4. Miulla on semmonen kummallinen päähänpinttymä likasista lakanoista...yks miun pahimmista painajaisista on joutuu nukkuu jonkun toisen käyttämissä lakanoissa:/uuuuh

5. Mie rakastan Jouluu ylikaiken!! Joulu on vuoden tärkein juhla ja sitä suunnitellaan ja valmistellaan pitkään ja hartaasti ja ootetaan vielä kovemmin. Onneks mein äippä on melki yhtä paha:)

6. Haaveilen joka kerta kotiin tullessani muuttamisesta! Tän miun tänhetkisen kodin ainut hyvä puoli on vierestä menevä metro, jolla täältä pääsee helposti ja nopeesti poies.

7. Partio on miun tärkein ja rakkain harrastus. Harmittaa ihan possuna kun välimatka mein lippukuntaan on niin pitkä, etten oo taas hetkeen päässy osallistumaan mihinkää häppeninkeihin. Viimeks viime kesänä piirileirille ja nyt alkaa olla jo pahoja vierotusoireita!

Näin. Ja nyt kun innostuin niin kerron vielä näistä täälläki esiintyvistä nimistä. Miulla on siis maailman parhaat äiti ja isä. Miulla on myös kaks maailman parasta isoveljee Simpe ja Tilli (tai Oona...mie en tiiä kumpi niistä on kumpi:D) ja Simpen tyttis Kampe ja Tillin (tai Oonan) vaimo Oona (tai Tilli). Ja meijän perheen vauvaki on maailman paras eli Nuka. Sit miulla on myös paljon maailman parhaita kamuja. Ja niistä ne kaikista parhaimmat on Aunu, Naspi ja Marsu. Onkohan niitä muita vielä ees mainittu... Ja onhan miulla tietty myös maailman paras poikaystävä, Koo<3. Ja ne on kaikki miulle hurjan tärkeitä ja rakkaita! 

 

12 päivääää!!!