Nonniin, kotonakotona siis taas (just pääsiäisenä kävin viimeks:D). Eilen aamulla puol 8 lähin ja perillä olin puol 6 (10.30 kiinan aikaa). Aika pitkä matka siis:)

Aamusella jänskätti ihan possuna lähtee yksin taksilla kentällä, koska Koolla oli eka työpäivä, niin se ei minnuu kerinny lähtee saattamaan. Ruuhkista ja niitten aiheuttamasta paniikista huolimatta kerkesin ihan hyvin vaikka vähän turhan tiukalle kuitenki meni. Koneessa jouduin istumaan kahen kiinalaissetän väliin ja matka tuntu PALJON pitemmältä kun aikasemmilla kerroilla. Ja jonkun verran ärsytti kattoo matkakartasta ku oltiin Suomen kohilla ja matka-aikaa vielä 2,5 tuntia:/ Kävin siis Lontossa pyörähtämässä. Heathrow:lla vaihtoaikaa oli pari tuntia, joka ei ees meinannu riittää. En tiiä oisko sielä taas tapahtunu jotaki, ku kaikki syynättiin paljon tarkemmin kun mennessä. Jopa miun käsimatkatavarat tarkastettii...varmaan ne teepussit oli vähä epäilyttäviä:) Lontoosta lento kotiin meniki sitte mukavasti munkin vieressä istuskellessa... Helsingissä äippä ja isä oli minnuu vastassa ja miun kodin kautta lähettii yöllä ajeleen tänne kottiin. Ihan kummallista kun täällä on jo täys kesä:) Ja voi että mie nautin tästä puhtaasta ilmasta ja kaikesta vihreestä!! En ollu ees tajunnu, että kaipasin tätä Suomen kesää! Nyt vaan sopivasti tais loppuu ne helteet:(

Nyt sitte on hirmunen määrä kaikkee tehtävää tässä kahessa päivässä! Torstai aamuna lähetään ajeleen Ouluun, jossa oottaa mm. lihapullatalkoot ja muuta hääjärkkäilyjä:)

Kuvia (ja lisää tekstiäki) tulee sitten joskus perässä. Nyt ei ehdi eikä pysty. Onnistuin äsken laittamaan äitin työtietsikan täydelliseen jumitukseen:( Ja ku mie en ees mielestäni tehny mittään!!

Nyt tulee muutenki pieni tauko tähän bloggailuun, kun se juhlahumu vie useemman päivän:D