Hyvä retki mekkomarkkinoille tännään. Mekko tai leninki, niinku mummo tapas sanoa, numero 2 saatiin mukaan ja se näyttää tältä

635230.jpg

Tosin ihan ilman muokkausta tääkään ei miulle kelpaa! Tuo vaalee rusetti näyttää aika pahalta (siinä mallissa mistä toi puku on tehty rusetti oli PALJON pienempi, nätinpi, parempi) joten se lähtee veks ja tilalle tulee EHKÄ ruskee. Tai voi olla ettei tuu ollenkaa mittää... Ostin tuota samaa kangasta vähän kottiin, joten siitä voipi sitten väsätä jos siltä tuntuu. Ja helmaa täytyy kanssa pohtia, että kaventaakko vaiko eikö. Otin sen tarkotuksella aika tosi leveen, että sitä voi sit ite pienentää jos siltä tuntuu. Mutta muuten tykkään tuosta kyllä tosi paljon!!:)

Toinenki mekko oli muuten hyvä, mutta helma oli leikattu vinoon, takaa paljo lyhyempi ku eestä. Eli se jäi vielä korjattavaks ja sen saa hakkee sit sunnuntaina. Vähän mennee tiukalle, ku maanantai aamuna on kotiolähtö ja sitte jo lauantaina mekko pääsee käyttöön! Mutta toivotaan, että kaikki on sunnuntaina ookoo! Mekon ja Koon kauluspaidan lisäks mukaan tarttu vielä monia metrejä silkkinauhoja:)

Ja ei hätää, tännäänkin sato vettä!