Tokavika päivä alko just, muut viellä nukkuu. Meni ilta vähän pitkäks kun oltiin juhlistamassa Koon ja Tuviksen uutta työpaikkaa! Ne on nyt sitten bisnesmiehiä:D Ja "sen takia" oltiin vähä tavallista hienommassa baarissaki. Ihan ookoo paikka, pikkisen kallis vaan ajatellen, että Kiinassa ollaan. No ehkä näin kerran voi käydä ku oli miunki melkein vika ilta. Nii-in, kotiin lähtö lähestyy:( Tää kuukaus on menny ihan liian nopsaan eikä vielä tahtois pois! Tosi kivaa mennä kottiinki ja varsinki kottiinkottiin ja nähä kaikkia ihmisiä ja kovasti ootan jo niitä häitäki, mut jotenki ei halluis ihan vielä...vaikka viikon päästä sitten, mut ei ihan vielä. Ikävä kyllä on jo kaikkia, mutta ei se ikävä kotiin menemällä häviä, muuttuu vaan toisenlaiseks, kun kohde vaihtuu:)  

Eilen käytiin myös antiikkimarkkinoilla...antiikkista sielä ei tainnu muuta olla ku ne myyjämummelit:) Ihan törkeitä hintoja ne pyys ja jäi arvotukses pitikö ne meitä oikeesti niin tyhminä, että uskottais, että ne on originaaleja jonku dynastian ajoilta, tms. vai luottiko ne vaan tuuriin, että meijän jälkeen tullee ne turistit, jotka oikeesti on tyhmiä ja maksaa hirveitä hintoja...?? No osa ymmärräs sen tinkimisen idean ja jotain saatiin kaikki ostettua. Tässä miun tärkein saalis:

645533.jpg

Tätä on etitty pitkään, ku miulle ei ihan mikä vaa kelpaa:) "Joka kojussa" noita on ollu, mut aina ne ollu väärän värisiä tai kokosia tai hirveen hintasia. Tuo vaan painaa aika hirmusti, joten saapi nähä mitä ne lentokentällä sanoo miun rinkan painosta... 

Antiikista piti palata takas nykyaikaan ja se hoituki sitten elektroniikkamarketilla. Sieltä tarttu mukaan tämmöset, vakkei miulla kyllä ihan oikeesti ehkä olis ollu varaa tähän...645534.jpg

Kuva on vähä huono, mut ipodikka on siis kyseessä:) Tommonen hopeinen se on oikeesti, mut miulla on tommonen pinkki suoja siinä ja Koolla on vihree. Nyt täytyy vaan viel opetella käyttään sitä!

Tännään sitten kai vielä kerran feikkimarketille hakeen viimosia tuliaisia ja ehkä itellekki jotaki...ihan jotaki pientä vaa:)