Koon opettaja oli sanonu, että kesäkuussa sataa joka päivä...no 1.6. sato koko päivän, 2.6. sato, 3.6. sato...tänään ei oo viel satanu, mutta harmaalta näyttää:/ Kuun eka päivä täällä tuli myös voimaan uus laki. Nyt ei enää saa (sais) käyttää auton tööttiä ollenkaa, koska nää on halunnu rauhottaa ainaki tota keskustan menoa. Tööttäämisestä voi rapsahtaa 20e:n sakko, joka on kyllä aika iso raha täällä monelle! Mielenkiintosta nähä, että vaikuttaako tuo laki oikeesti mitenkää tähän näitten ajokulttuuriin!

Mittään kovin ihmeitä ei olla siis pystytty tekemään. Shoppailemassa käytiin feikkimarketilla ja rahaa meni vähä luvattoman paljon...Maksettiin joistaki ostoksista vähä ylihintaa kun myyjä suostu meijän sanomaan hintaan liian nopsaan ja helposti. Se on aina hankala jos ei oo hajua mikä jostaki tavaraista olis semmonen passeli hinta ja kun ite pitää kuitenki joku hinta sanoa. Eikä siitä sitten enää voi perääntyä jos myyjäki siihen suostuu. No mutta sain mie kuitenki yhen t-paidan ja topin, sandaalit, veskan ja helmet häitä varten. Koolle ostettii uus läppärilaukku. Ja löydettii yks semmonen ihana sisustuskauppu missä olis ollu vaikka mitä mitä oisin halunnu. Nää sieltä kuitenki nyt ostin630949.jpg

Eli pari sohvatyynynpäällistä ja valokuvakehykset. Voi olla et joudun sielä vielä uudestaanki käymään:)

Miun akuuttiin paperintarpeeseenki on saanu vähä helpotusta. Ja noita Nicin penaaleja en voinu olla ostamatta! Ajattelin, et voin antaa niitä sit joskus jollekki lahjaks, mut saapa nähä raaskinko niistä koskaa luopua:)

630952.jpg

Tänään mennään sitten taas "mekkomarkkinoille". Sieltä olis nyt kaks pukua vielä tulossa... Viime kerralla kun yritettii hakea sitä miun iltapukua, niin se kauppa oliki kiinni! Vähän kummallista, koska ei ne pienet puodit oo koskaan erikseen kiinni...Täytyy toivoa, että se oli vaa joku väliaikanen juttu ja että saan sen puvun tännään. Sielä se nimittäin näytti viimekskin jo valmiina roikkuvan!

Mitäs muuta...ainii, oltiin keskiviikkona I love Shanghai-baarissa.

618568.jpg

Ihan kiva paikka! Vessat vaan oli aika hauskat...naisten vessat oli semmosessa syvennyksessä, kaks koppia vastakkain, mutta vaan yks ovi!! Niissä oli joskus ollu molemmissa liukuovet, mutta nyt oli ennää yks irrallinen ovi, jonka sitte sai nostaa itelleen siihen aukkoon näkösuojaks:D Ja miesten vessassa oli mielenkiintonen kyltti vessojen "viemäröinnistä"

635213.jpg

Kuvaajana toimi Tuvis...mie ite en siis vieraillu miesten puolella:)