Kuinka monta ihmistä mahtuu 60een neliöön?

Päädyttiin 10-15sta. Jo senki takia, että meillä on vaan 5 tuolia, jakkara ja pieni sohva. Seisomapaikoille ei luultavasti oo kovin montaa halukasta.

Mutta ketä ne 10-15 kutsuttavaa ihmistä on? Sehän se tässä se ongelma onki. Meillä on Nomppiksen kaverit, Koon kaverit ja Lappeenrannan kaverit. Kaikista ryhmistä joku odottaa kutsua. Nomppiksen kavereitten kans ei oo ongelmaa. Ne tulee ketkä pääsee ja ne tulee kaikki kaikkien kanssa toimeen. Eikä niitä oo näillä seuduilla kovinkaan montaa. Jos pyydetään yks Koon kaveri täytyy pyytää kaikki muutkin. Lappeenrannan kavereista voidaan tehdä pientä karsintaa. Mutta jos kaikki Koon kaverit tulee ja Lappeenrannan kaverit, niin yksi Koon kaveri ja yksi Lappeenrannan kaveri ei ehkä oikein sovi saman katon alle. Ainakaan joskus aikasemmin ei oo sopinu. Otetaanko riski? Ja mites kun yksi kaveri on sekä Koon että Lappeenrannan kaveri. Se on kai kutsuttava joka tapauksessa. Hankalia nuo miehet.

Ihan vähän kutsulistaa rajottaa myös meidän majotuskapasiteetti (sänky, patja ja sohva, jollekulle todella lyhyelle). Varsinki Lappeenrannan kaverien osalta. Ja jos pyytää yhden, niin sen mukana voi tulla vielä puoliskokin. Ei taida 10-15 riittää. Mitähän naapurit on siitä mieltä?

Äääähh, vaikiaa.